tinggalkan Link di Kedai Kopi

Pic aku snap "Karnival JOM masuk U di UMP"

well....dah lame aku ambik gambar2 nie.... sknag nie baru aku free nk upload kat blog... dah la ckp pnjang2 pon x gne ....aper kater korg cuci mata ngan gambar2 aku ambik time karnival ni... oo x dilupekan aku juga jd fesi tuk course aku...so tgk2 la pc aku ngan workspace aku tuk hari tu... hahaha.... enjoy boyz and gurlz


aku masuk skit jer gmbar wat mase nie... klau nk tg gak ...tgk kat fliker la...link aku ada kan... so hari yg kat atas tu sume gamabr 1st day... nie lak gambar hari 2nd.... gmbar aku bnyk la sbb aku jd fesi multimedia n grafik design...hahahah



well x dilupakan finally gmbar satisfactory guaranted aku...hahaha....

2 comments:

Eika said...

hoit..hoit...
semekom..
npe byk dlm gmbr tu owg yg ika knl?
ika xde pun... :(
maen game o2jam ye..cuba try lak maen Super Dance Online(SDO)bestttt!!!
ika pun ade snap gmbr mse Karnival Jom Masuk U..nk update dlm blog gak la.. :)

Anonymous said...

hahaha.......super dance 2 main kat umah la ika...
sni x main....hahaha.....truskan usaha ngan gmabr anda update....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...