tinggalkan Link di Kedai Kopi

ladies please 2

tet tereret tereret tereret tet
tet tereret tereret tereret tet
tet tereret tereret tereret tet
tet tereret tereret tereret tet
tet teeeeeet.......

HOOOOOOOO~~~~~
domo apexd-des.... okay~~~~

yo wazap2 rakan2 blogger..... sudah skian lame aku menghilang kan diri (walaupon aku mmg slalu hilang sbb x nmpak maklumlah kulit gelap)......... n x update blog walaupon berlambak request(especially pembaca setiap idea2 giler blog ini)........... akhirnya..... aku kembali tuk memerapkan kepala tengkorak bloggez........(korg la tu) dgn bnda2 yang x sepatutnya lagi n aku start ngan HOOOOO~~~~~~~~

okay..... mina (bhasa jepun = anda sume).... kalau korg pandang tajuk tuk posting nie.... korg msti kater posting kali ini lebih kuang macam yang lpas dimana pasal hal ketiak seorang wanita..... shigaaaaassshhiiiii (bhs jepun = ttp)..... aku nk btolkan ..... kali ini........bukan nyer lebih kuang....... tp sbnarnya lebih truk HOOOOO~~~~~~

wanita..... smemangnya sbgai lelaki straight dan memiliki kelakian.....say say say...... jgn tanya pasal kelakian aku....... 18SG HOOO~~~~~~~..... aku kdg2 ske gak mengusha mereka2.... (tp kadang2 jer la.. takut gak dosa oii....... haiz......bile la nk berawek ni.......) so diteruskan la pasal posting ni...... berlaku dalam beberapa minggu sblom peksa..... sblom ni d kdai makan..... ttp kali ini ..... ditempat awam......... EAST COAST MALL di Kuantan...... HOOO~~~~~

so aku ada la duduk kat satu krusi ni........dalam mall tu.... menarik nafas kepenatan..... berjalan tanpa henti .... mengelilingi setiap liku2 yang ada..... ske suki..... mkan KFC..... Rasa Mas n Johnnys........ n ketika rilek2 tu datangla sepasukan awek2 muda melayu....... berpakaian standart urban ......... cume klau aku nyer taste aku ckp jujur....... ko pakai baju ker x????......... ketat nk mampos baju dorg ...... padanlah mangsa rogol bnyk Malaysia ni..... sori PM..... ko nyer pimpinan masih lagi sucks...... sori ayat kurang ajar tp ini hakikat ........ klau PM baca nie...... jgn tangkap n saman aku trus...... dgr aku nyer bicara knper aku kater ko sucks.........xper2 ....... yang nie aku harap para bloggerz fhm..... niat aku baik.... cumer ayat aku jer x ..... bukan.... mmg x baik..... HOOOO~~~~ anyway..... diteruskan cter....... dorg duk kat krusi sblah aku........ aku time tu dgr MP3 so x fokus kat dorg........ n tgh melayan jiwa lara yang sedang terluker ceeeehh~~~~~~ so move on...... aku pandang la sna sni.... mata aku melilau ......tgok org sane ..... tgok org sni....... tp awek blom lagi......... samer la yg duk kat sblah aku tu..... aku lom tgok.... so....... dgn timing yang tepat.....condition yang perfect..... section yang accurate..... mata aku pon fooooo~~~~ kat dorg......

sperti biase bnda indah msti ada spoiler nyer...... aku ngaku ...... awek2 nie mmg cun..... bgi aku la.... yang bertudung ok.... x bertudung pon ok...... cume satu jer yang jadi conflik antarabangsa nyer......... ada antara dorg pakai sluar 3rd-quater n sperti biasa aku sediakan lah sdikit sample picture...

a cmni la pemakaian tersebut...... mmg kna ngan gaya...... agaknyer la..... ttp..... disinilah segala nya bermula .......kekantoian bermula nya disini adalah........ dan apa yng mereka kantoi itu.....apakah ia....... ianya adalah........KORG LUPER KER CUKUR BULU KAKI KORANG......... hancur lebur gmbaran indah yang aku harapkan.....

time tu otak aku kater WOOOOOOOOO~~~~~ berpusing2 bunyi tu dalam kpala aku..... byk kali kot...... tp yang paling slack off masa ni... adalah kesilapan aku dimana ..... aku terlepas gelak dgn high pich n maximizad volume.......... until dowg siap pandang slack kat aku....... so tuk cover kejadian tu..... aku pura2 la tgh ckp dalam phone.... xpatut2.... blushing nak mampos..... agak bodoh gak aku nie....zzzzz

anyway.... apa aku nk ckp..... duhai wanita..... knper la ada antara korg ske sgt simpan bnda2 x patut........ bersih la skit...... tuhan bg badan suruh jaga..... bukan biar terbengkalai.... aku ckp jujur.... bulu kaki yang aku nmpak tu dah nk nmpak cm laki dah..... kaki pompuan ngan laki pon......dah x nmpak beza..........so nasihat aku simple jer......POTONG LA MANA KORG PATUT POTONG JGN BIAR JADI HUTAN RIMBA....... n kalau nk simpan gak.... pakai la sluar panjang + baju berlengan panjang sbb nnti aku terkutuk plak.......

k tu la posting kali ini..... moga korg yang baca2 ni ambik la iktibar..... akhir kata..... salam satu malaysia n salam HOOOOOO~~~~~

4 comments:

misyamissyou said...

hahaha! xley bla..bulu kaki je pon..org kate kalau cukur bulu kaki tu lagi lebat..sebab tu dia xcukur kot..hahhaa

ApexD said...

still..... dah kater x leh beza laki pompuan..... hooo~~~~

ayu_mafiaUMP said...

tp leh ke cukuq lam islam...ko neh pn...

ApexD said...

pompuan x per la.... laki mana leh zzzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...