tinggalkan Link di Kedai Kopi

Raya Aidil-Adha aku...


aduh2.... gara2 internet yang ketiadaan di rumah aku.... terpksalah aku merantau jauh ke hulur hilir cari wireless internet tp biasalah..... sumer nk lock..... security..... x der yang pemurah nk bg sharing free.... hehehe.....tp akhirnya.... aku baru ingat rumah nenek aku ada internet.... luper2..... anyway..... aku nk smbung post aku pasal raya haji kat kawasan rumah aku..... tahun2 lalu.... biasenyer..... aku yang jadi tukang lapah daging lembu.... potong2.... masak2 ..... makan2 sumer tp kali ni.... sbb aku ride-on dari pahang sehari seblom raya ngan x tdo nyer sehari sblom balik.... mmg konfem la kepenatan maksimum...... zzzzz... so akhirnya..... aku pon bantai lena.... org takbir ngan solat... aku membongkang.... haiz.... rugi2.... tp tu la nk wat cmner...... aku pon terpaksa trima la kenyataan ini....uhuhuhuh

smbung citer....... sungguhpon gitu... aku ingat lansung la x melapah tahun nie..... tp rupa-rupa nya..... x jugak..... malam tu...... ada la satu kapal cargo smpai rumah aku .... hantar kepala lembu..... so akhirnya.... ada jugak la melapah..... haiz2....... tp ok gak la.... ada jugak aku contribute untuk tahun nie.... hehehe..... klau x .... macam2 aku wat time2 raya nie.... paling best bile masak sup..... hoooo~~~~ mmg terbaik la...... (jgn ingat aku x reti masak yer...... saper kawin ngan aku sng la hidup..... x msak x per.... suami pandai masak..... hahahaha......promote diri kui3....) k la .... aku letak skit gmbar proses melapah kpala lembu ngan bapak aku.... enjoy la yer....

oh ya.... korg2..... cmner korg smbut raya korg..... harap sronok n penuh kesyukuran la..... hehehe........... lagi aku harap korg bnyk luangkan masa bersama tuhan untuk rayer nie...... minta kemaafan dan sebagainya.....

3 comments:

Anonymous said...

suami???

ApexD said...

x kn isteri lak jadinyer bile laki kawin.....kui3

Anonymous said...

bagusnye dapat suami pandai masak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...