tinggalkan Link di Kedai Kopi

Aduh....aku sakit lagi..

tahun nie bulan ramadhan aku dapat lagi dugaan hebat.... tahun lpas ngan sakit eksiden jatuh motor.... teringat motor member aku yang aku jatuhkan.... maklumlah time2 tu mana ada duit nk beli motor..... so meminjamla...... haha..... kesian motor yamaha sport dier..... nasib baik x hancur.... klau x lebur lagi la duit aku..... hahaha.......time kat hospital la time paling superbly best..... mmber ada melawat....... cam BOBOS ZOL PAAN AWAN (nie mmber rumah) ANA TILA MOON KAK JU(member lecture)..... tanks sgt2 kat dorg...... mmber baik aku cam HASSAN x der lak dtg...... dier tahu aku cmner so dier tunggu jer kat umah.....nk wat cmner..... dah cam adik beradik..... tau2 la pasal masing2.....ooo.... yer.... teringat lak aper aku kater kat Dr kat sane.... aku masuk ari jumaat tp aku mintak kuar ari tu jugak balik UMP.... gara2 nk g class....hahaha...... tp last2 dapat gak la kuar awal hari ahad...... patut aku ada 4 5 hari dalam sane..... mmg x leh bla.... klau org lain.... x der nyer nk kuar hospital awal... lepak2 ada la...... tp sori ni bukan style aku yer......zzzzz..... smpai kat rumah UMP..... ada la member aku kate aku ni x tau sakit ker.... yerla org sakit eksiden duk rilek.... aku makin wat kejer ada la..... kater lelaki..... sakit sikit x leh tahan bukan laki la namanya....... yer x yer gak..... ada aku ingat member aku sakit mulut sbb eksiden keter ..... bibir jer bengkak tp gaya sakit dier....kalah aku yang eksiden.....so g class pon cover2 la tutup mulut.... nasib baik time tu H1n1... x obvious sgt..... tp cam agak klaka la plak.... nk sentiasa nmpak hensem kat depan pompuan la tu kot...... tah.... bukan style aku caro pompuan sgt.....hahaha..... tahun ni lak ..... tuhan duga aku dgn jangkitan kat tangan aku...... bpak aa..... tima kasih tuhan sbb menyayangi aku dgn memberi berbagai dugaan terutamanya pada bulan ramadhan..... bnyk duit aku dah abis g hospital sebab melarat.... tp x per la .... skang nk elok.... k ckup la essei nie.....aku hiasi dgn gambar aku eksiden ngan tgn aku nie.....

kat hospital hari jumaat-sabtu~~~~
kuar hospital hari ahad~~~~
n ni gmbar tangan aku skang~~~(sakit x_X)

4 comments:

EkaWeird said...

biler excident?? x tau pun..

apik pehe said...

lorrr..ni baru kene ker??iqbal xder bgtau pon

ApexD said...

mana nak tau.... cik ika x knal pon saper burn time tu..zzzz

akuzle said...

aduh ko neh, dik... dok calar balar gitu teringat kat hub akak dlu... mcm nehlaa lelukanyer... x sanggup nk tgk... len kali hati2 yea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...