tinggalkan Link di Kedai Kopi

tendangan maut penuh kasih sayang

pergh..... sori la ..... blog..... tertinggal ko sunyi menyepi ..... maafkan tuanmu yang pemalas ini..... sori .... musim peksa2 ni la aku post ..... bagus kan aku...... mmg bagus ...... org suruh study..... blogging gak aku wat....... lagipon ada sbb gak naper aku x post...... antara sbb2 nyer ialah emosi aku x stabil nk bercerita..... tah ...... dah nk lengkap baper minggu dah nie..... punca..... memori aku serabut kuar dari peti simpanan Bank Apexd...... jd mmg aku menggelibas berfikir..... celaru maximum...... lagipon aku bnyk meeting n banyak wat program.... so mmg aku x der mood nk posting...... sori yer...... k k ...... itu antara alasan2 nyer la..... sori yer...... nk trima ker x alasan ni.... up to u la brother...... sper lak brother kat sni.... ckp ngan blog yg x bernyawa..... plik2 la aku skang..... anyway..... bile aku bukak blog aku nie.... baru aku perasan..... aku sudah kehilangan sorg follower...... dari 121 kpada 120 ......tu la ko apexd..... dah ckp..... wat post..... BW walking slalu... kan dah hilang ko nyer pembaca sowg..... padan muka ko..... x yang ko nak berbongek lagi dah...... haiz..... anyway..... sbb aku x ingat saper yang follow aku tu....... aku tinggalkan la pesanan tanda keikhlasan....... msg penuh kasih sayang.... klau pompuan....romeo skit...... klau laki..... pesanan penuh hormat dan respek...... eh ... bukan sama ker..... lantak la...... so ini la pesanan nyer yer----

"TIMA KASIH ATAS BAIK BUDI MENGIKUTI PERKEMBANGAN BLOG INI..... TIMA KASIH JUGA ATAS SOKONGAN YANG TELAH DIBERIKAN ..... SEMOGA PERSAHABATAN KITA SEBAGAI BLOGGERZ AKAN BERTERUSAN...... MAAF ATAS SILAP DAN KEKURANGAN PENULIS YANG PEMALAS DAN X SENSITIF INI..... MAAF.....MAAF"

k..... balik kpada post ...... aku nk cter kejadian yang berlaku kat aku ..... ni time aku wat program kat midvalley KL..... aku kna bawak budak g CAREER FAIR MCTF 2011..... saper2 terserempak aku time tu maka secara trus trang la korg dah tgok muke penulis blog ni.... tahniah....hahaha..... dah2 .... pasal kejadian..... aku jumper sowg budak pompuan..... bkn jumper .....terserempak...... mmber kpada mmber laki aku sbnarnya..... knl pompuan nie zaman matrik dlu......si laki knalkan..... sbnarnya budak laki nie minat budak pompuan nie..... so tanya la aku cara nk ngayat..... aduh der.... ko salah pilih org nie... aku mana la pndai berjiwang.... kau sndri tau aku bapak lame menyinggle.....bzzzzzz..... anyway..... time aku terserempak nie.... alangkah terkejut nyer aku..... dier ada balak baru ...... jap.... luper..... balak lagi...... aritu aku balik balak lain ..... apa mksud lain....... nnti yer......... alamak....... apa kes nie...... disebabkan terkejut terserempak ngan aku..... terpaksa la dier bwk aku minum kopi.... kes aku ngepau la nie.... so cter nyer cter.... kopak la rahsia pompuan nie pasang2 ..... bile aku tanya pasal mmber aku ....... dier ckp kawan dier jer.... x der paper pon..... aik.... ni kes plik nie..... knper.... jap g aku citer..... so end2 la perbualan 30 minit mkn dan minum...... kenyang perut aku..... so then aku balik la rumah...... KL la katakan..... balik2 ..... jumper bapak aku yang sakit.... ni pon reason aku jadi serabut..... sayang ayah la katakan..... lagi2 aku jer anak laki dier ada..... hampir nangis aku tgok keadaan bapak aku..... eish.... aku merewang lagi.... ckup2.... so aku kbas la motor mmber kat umah aku..... rempit la smpai setiawangsa jumper mmber laki aku yang jatuh hati kat pompuan yang aku terserempak...... n time ni la culture syok kat aku..... laki ni x tau pon pompuan tu pasang dua tiga..... aku ckp la baik2 .... x cter pasal pompuan kuar berkepit ngan laki lain...... so in end hal x settle sbb aku nk kna balik pahang.... nk kejar bas program yang aku in charge...... so pndek cter aku smbung la borak kat FB...... aku nk PM dier..... tp aku x der akaun FB dier lak..... klau ada .... tah nama apa dier pakai....... so nk x nk aku tulis la kat wall..... sng la tunggu ko komen..... ayat nyer cmni......

n kemudian dier terbaca la....... n punya la pandai dier komen kat situ.......aduh..... kejadah bijok la awok nie.... kantoi la nnti...... haiz..... anyway.... ni 1st time aku label org cmni..... aku x ske label2..... ksian kat org tu...... tp aku rase cm kalau x der org wat cmni ..... makin menjadi lak.... n aku kesian mmber aku..... org ckp cm teraniaya la plak...... nie pon aku rase serba salah takut org lain aku tuju..... org lain trasa ..... nie pon ada org komen dah........tp nk biar sume fhm niat aku biar aku tulis pnuh kat sni skali sbb para pengomen kat FB tu bnyk2 nyer BLOGGERZ gak.....

"TIDAK ADA KAITAN DGN MANA2 PIHAK .... HANYA SAYA APEXD DAN KAWAN SAYA SERTA PEREMPUAN YANG YANG DIER CINTAI DAN SAYANGI YANG BERADA DI KL DI SAAT DAN KETIKA ITU .... MAAF JIKA TERSINGGUNG..... SUMPAH TIADA NIAT WALAU SEINCI MAHUPUN SEZARAH.... MAAFKAN PENULIS INI APEXD"

so akhirnya berejam gak la aku chat ....... x lpas chat ..... PM..... akhirnya settle la kejadian itu..... n mmber aku pon ambik tindakkan nk slow talk ngan pompuan yg dier cintai..... aku rase mmg problem la kat dier pasni..... klau clash..... aduh..... skit nyer la ...... x per bro.... aku ada ..... aku tolong ko mana mmpu..... wat masa nie..... dier ckp nk jumper x lama lagi.... aku harap boleh la settle ngan cara baik ..... serius la.... aku terkejut dgn pompuan nie.... btol x jgka.... aku tau dier sng kna ayat aper sume..... tp aku ingat dier leh la setia ngan mmber aku.... tp apakan daya..... tuhan lebih mengerti.... aku pon leh kata terkejut beruk time tu..... tp aku rasa.....beruk pon x terkejut cam aku .... zzzzz.....btol la org ckp..... ada muka skit.... ada ayat.... kalah la cinta yang kukuh...... aduh..... aku x salahkan perempuan tu.... biasala .......nafsu pompuan lagi bnyk dari laki....mmg x leh komen ..... tp x patut la awok wat gini..... kami lelaki bukan sume nyer leh wat cam pakai buang...... antara kami ada yang menyintai wanita sedalam jiwa dan sanggup wat x kesah dgn masa lampau wanita itu..... jd kasihanilah kami..... n kpada golongan laki la.... aku bg pesanan .... jgn la pasang2 nie.... ksian lak la kaum hawa yang cintakan korg sepenuh jiwa..... kita insan rasional..... so fikirlah tuk kebaikan bersama..... well nie jer aku nk cter..... ni la tendangan maut aku ...... bergaduh gak ngan mmber ..... tp pnuh kasih sayang sbb x nk dier tertipu atau pon org ckp.... sume dah terlambat.... sbb kang jiwa ko retak.... mmg x mudah nk btolkan..... yup aku dah rase..... n rase tu mmg .....aucch~~~ well tu jer nk post.... sjer share pasal nie as aku rase ni bnda baik tuk dijadikan renungan dan teladan ......sumbat sgt kot..... n aku rase bnyk pngajaran leh ambik......so conclusion nyer.....

"CARILAH CINTA YANG TRIMA ANDA SEPENUHNYA DAN SEADANYA BAIK DARI LEBIH ATAU KURANG ..... CINTA YANG MEMBAWA ANDA KE SYURGA DAN KEBAHAGIAAN..... CINTA YANG SEDALAM NYER UNTUK ANDA DAN TIDAK BERBELAH BAHAGI DAN BERTERUSAN KE AKHIR NAFAS"



2 comments:

Jieha kriesha said...

jieha bce full entry ni huhu... emm btul la jha skong.. tp lbih btter apexd bgtaw kwn .. cz tu llg mmbntu dr dye taw sndry kn, jha bnci jgk klu org yg psng2.. hee tp dulu jha mcm tu.. mby pompuan tu x pnh jtuh cnte or syg kt lki btul2.. bile dye pnh rse ditinggal kn.. dye akn nmpk jln stia..well jiha mcm tu lah.. umr da 20 bru dpt stia..heee :P pnjg plk jha kmen hee yg pntg apexd keep it up! sllu la wat post cz jiha suke bce,, :D

Nor Hafiz ApexD BlackBurn said...

hehehe..... apexd sdah discuss ngan mmber apexd..... cume nasib baik..... kami berjaya berbincang secara matang.... anyway.... tanks jieha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...