tinggalkan Link di Kedai Kopi

celaru celaru

http://www.fight4kids.com/Sad_Man.jpg

huh.....pelik tapi benar.... ini lah kejadian yang berlaku kat aku kebelakangan ni...... aku pon x fhm apa masalah aku sbenarnya..... makin hari tambah2 celaru otak aku dok pkir...... tp apa yg aku pkir.... aku sndri pon x tau..... klaka kan..... x per korg dibenarkan gelak...... aku x der mood nk marah..... hahaha......... haiz..... anyway..... pasal post nie..... aku sjer2 jer taip ..... sbb otak aku over celaru dgn bnda yg aku pon x tau apa aku celaru kan...... so aku taip jer la .... nk hilangkan celaru la agaknyer.... lgpon aku dah lame x bukak blog ni..... agk sibuk ngan schedule pembelajaran .......kononyer la.... hehe..... tp seriusly .... bile x tulis something kat blog nie.... aku rase sunyi skit...... tahla..... aku rase blog ni jer tmpat yang most effective la nk luah kan buah fikiran aku yang slalu sgt x stabil nie....... n sebut buah fikiran..... aku teringat lak satu isu yg dtg kat aku...... eh ... aku rase dua la..... yup.... dua...... memandangkan x der idea sgt.... aku cter la satu satu isu nie kat korg......

isu 1
-korg pernah bercinta x.... klau x....aku mmg cmburu skit kat korg...yup.... korg yg x penah......kdg2 aku terfikir..... kan best klau aku x layan perasaan bercinta nie.... sbb bile aku kenang balik bnda nie.... aku rase aku dah wat 2 kesilapan yg x patut aku wat...... 1 aku lukerkan hati seorg gadis yang x bersalah....n 2.... aku still simpan perasaan kat sesorg yg aku x patut jatuh cinta.... detail cter ni?? .... leh jer...... gini la simple2 ayat nyer.....mula dgn yg 1 tu.....aku lukerkan hati dier tu sbb aku x pndai nk cheerish apa yg dier bg..... jujur aku ckp... dier mmg ok.... she tried so hard for this relation..... tp aku ni.... aku jer x pndai jaga..... yg paling truk...aku menipu kat dier tntang persaan aku kat dier..... aku x sggup sbnarnya nk wat hati dier hancur.... so aku ckp aku syg dier... tp hakikat.... korg pon leh fhm kan..... n hubungan ktorg pon end..... aku x nk melarat dier curah kasih syg dier ka aku yg x pndai hargai ni..... sbb luker cinta yg pnjg ngan pndek... terlalu ketara sakitnyer..... K... tu 1... skng 2 lak...... aku simpan perasaan ni bapak lama.... x penah la aku pkir knper bnda ni jadi.... org kater love 1st sight.... aku ingt bnda nie rekaan jer .... tp rupenye.... mmg leh jadi.... haiz.... anyway..... skang ktorg jd mmber.....dier kater aku ni special friend dier skang..... tp aku risau gak bile jd cmni.... bkan aper..... yg problem nyer dier ada pasangan dier sndri...... n aku rase kdg2.... aku mrapuhkan hubungan dorg.... sbb time dier memerlukan.... aku yg dtg....as a girl .... dier mmg memerlukan support..... sbb tu aku cuba try bntu dier.... tp yg lagi aku risau.... aku takut aku terluah tempias2 syg aku kat dier..... aku x nk tikam blakang kekasih dier.... n aku x nk wat dier celaru berfikir.... entahla..... knper la aku jadi cmni.....mmg happy klau cinta aku blooming tp....... klau cara nie ..... aku rase sgt2 bersalah...... so in de end....kpd 2 gadis nie.... aku mohon maaf ..... maaf sgt2......T_T

-isu 2
a maiden tears..... mksudnyer.... air mata seorg gadis.... air mata yg sgt berharga..... sbb inilah kelebihan seorang wanita....... berbanding seorang lelaki......tangisan mereka mampu melembutkan segala nye...... seumur hidup aku.... aku x pernah tengok gadis slain yg dtg dari famili aku menangis.... n bile seorang yg x penah berkaitan menangis dpan aku.... aku jadi sgt2..... grrrrr......x mmpu nk ckp cmner....sori la.... n yg nangis ni....... adalah no 2 dari cter atas .... errgg.... rumit2.... cter dier mula bila dia call nk jmpe ... aku dgr suara dier smacam jer....cm x bper stabil.... aku tanya nk jumper aku ker or ngan geng2 skali ..... yer la tgh kuar makan kan..... n aku ingt aku ada wat hal kat dier.... bpk risau aku time tu....tuhan jer tau cmner..... dier ckp nk jumper aku sowg.... so rempit la aku kat tmpat dier.... n bile jumper... korg leh teka la dia wat aper..... aku cuba la cari cara nk calm kan dier... n lega la jadi.... walaupon berejam gak.....hehe....n reason nangis.... sbb seorg kwn...... ni cter psal kwn nie.....kwn dier ni....ada couple...... tp malam tu keadaan x brape stabil..... n dier lesap tah kemana.... si gadis nie cari la kwn dier tp x jumper... call x angkat ... msg x reply.... so dier takut.... n menagis kerisauan.... syg btol dier kat kwn dier... haiz..... so time aku ada ngan dier... aku cube la pjuk dia berhenti nangis....berejam gak kejadian ni..... anyway.... kemudian nyer..... aku mintak la cter knper.... n mula la sesi counseling antara aku ngan dier....next event kawan dier finally datang.....n dorg ambik la masa ladies talk..... while aku.... pegi bantai baring kat tepi kilang.... tgok langit.... 2 jer hobi aku yg aku rase smpai skang x penah berubah...... trus cter..... pkwe kwn dier dtg n settle la masalah.... so left aku ngan gadis nie..... aku borak2 ngan gadis tu dgn niat nk biar dier tenang n senyum semula... 2 jer aku harapkan.....n lucky.... mnjadi.... haiz.... lega sumenyer belalu ngan aman malam tu... n aku ckp .... tu la malam aku yg paling panjang.... so tu la isu 2

so far tu jer la yg aku rase isu sgt bg aku..... skang nie .... celaru aku still main2 kat kpala tengkorak aku nie.... tp dah less skit kot.... mana x nyer.... nk post nie jer.... dah 3 jam aku menaip.... tulis padam.... tulis padam.... x nk ayat aku ni trase cm x appropriate kat pembaca blog cikai aku nie....zzzz... well..... 2.59 am dah.... nk lentok lak...sok dah la lecture pasal religion awl2 pagi kol 8... x bgun lak nnt..... so tanks 4 reading

5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

jgn celaru celaru k..bende2 yang tak brape penting tu ketepi kan dulu..wat bende yang penting dulu...

Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

Nor Hafiz ApexD BlackBurn said...

well tu btol.... tanks....hahaha

Nur Misnan said...

assalamualaikum brother.. adusss..
panjangnya ceta..
awat celaru.. ceceta ceceta... hu3
relax bro.. p keluar cari ais krim
mesti hilang tensen..

Nor Hafiz ApexD BlackBurn said...

maaf.... sy x mkn aiskrim.... jaga badan... kui3

call_me_fyna said...

I'm so touch...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...