tinggalkan Link di Kedai Kopi

Nasihat kepada kaki BLOGGER

gambar hiasan.... xder gmbar aku nk bg la.....hahaha

Aku x pro.... aku x power..... aku x hensem ....... aku x kacak.....aku x kaya.......aku x der kapel....

auch......aper aku mrepek ni......hahahaha......dah2......ayat2 td sudah lari dari tajuk posting aku..... well aku nie mmg kaki merapu kadang2 tu....so accept jer la.... dah2...... k k aku straight to the point...... berikut adalah pesanan aku kepada rakan2 BLOGGER so klau sudi trima....ambik la wat iktibar klau x..... buat la apa yg patut..... komen ke ngutuk....aku layan jer.... aku ngaku x bagus tp jgn tolak isu yang aku cube smpaikan.....mana tau bermakna.....

PESANAN APEXD PADA ANDA RAKAN2 BLOGGER
1.tolong jgn ltak lagu2 kat blog korg..... download rate akan jadi slow.... lagi2 klau budak cm aku yang bukak lbih 20 dan keatas tab webpage skali blogging...... lagipon majoriti blogmaniac tak ske lagu kat blog klau visit.... kacau....

2.tolong la sdiakan shoutbox dan ataupon seerti dgnnya...... sng skit nk gtau sper visit n introduce link blog... visit blog org lain pon sng......ada link....

3.jgn letak link business kat shoutbox...... wat org marah jer nnti...... org nk tgk blog..... bukan business time tu.......tp klau blog korg mmg pasal business..... x per la....

4.sentiase tinggalkan link korg klau visit blog...... sng skit nk klau org gatal2 nk visit balik blog korg.....

5.downloading time akan jadi lambat klau terlalu bnyk bnda kat blog.....so nasihat aku x yah la masuk byk sgt multimedia stuff cam flash ker ....... pnat nk tunggu bnda nie respon kdg2 tu... klau respon pon.....sangkut2 and lagging.....


6.klau korg ada video nk kongsi.......baik korg prepare link jer and host kan kat youtube x pon seangkatan dgnnya...... tp klau korg nk gak ltak x per la......cume pastikan service video tu ada.....wat org marah jer klau in de end " video is not available"

well tu jer la nasihant aku..... aku bukan nk kater aku bagus .....cumer bertimbang rasa la kat newbies yang baru nk knl2 BLOGGER ....x pon kawan yang nk explore blog yang ada.....klau internet service dorg terbaik x per ...tp klau cm cap ayam jer lg2 klau kawan2 kiter budak university n U dorg internet mmg cam kentang.....x ksian ker dorg..... impian dorg nk view korg nyer blog padam cam tu jer..... ayat x leh bla aku bg...... dah la komen la klau ada aper2.... x puas hati pon x per....

p/s : patutnya blog ikut khendak korg tp aku bg pesanan ni tuk kepentingan bersama... nk dgr ....dgr lah ..... x nk ..... sudah....ikut korg la ^_^

14 comments:

meeranamera said...

apexd, blog mira oky tk??? komen la sikit.. leh mira baiki :)

ain fathihah said...

thx utk tips ni

EkaWeird said...

owhhh...

ApexD said...

meera=ok dah....x ah wat paper...
ain= sama2
eka=eh???

angahpikah said...

der mana u pny shoutbox....? nak tggl link. aiseh..

ApexD said...

ada la.....klau lmbat ....sori la....ada kat bawah tu.... lpas visitor

brigita said...

thank you for visiting :)

soffya cik bulan said...

betul tu..susah kan kalau singgah blog tkde shoutbox..fuhh pyh

ApexD said...

so ..... nasihat yg berbaloi tuk dgr.....

Hirah.[키위] said...

thx for the advice.. klu x, rse nye x prsn kot psl bnda ni.. hm.. tol2.. in this world of blogging, kte x blh selfish sgt.. cian kt org yg nk visit blog kte.. anyway, bru improve blog.. is it bttr now? klu masih lag so much, tlg britau ye.. i really appreciate tht :)

ApexD said...

all the things i done is for my fellow friends of blogger... lets blog ya'll

Yana KenJa said...

owh..*CLAP2*
ringkas, padat lengkap
TERBAEK arh~..
;p

ApexD said...

tanks 4 de support

eyqinhaulisah berhak untuk hidup juga! said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...