tinggalkan Link di Kedai Kopi

aku nak bercinta???

aaaaaaaaaa......... knper la semakin hari semakin tinggi keinginan untuk aku bercouple (pergh.... hypothesis.... mmg x leh blah).... saper la yg mempengaruhi jiwa aku ini.... ( padahal x der org pon) tp klau cakap pasal couple nie.... aku mmg ada niat nk wat sorg budak pompuan tu awek aku.... tp masalah nyer .... dier penah tolak sbb me=just too nice for her..... so disebabkan menghormati keputusan yang dier ambik... aku kembali la ke dunia dimana I stand alone with despair..... tp aku still x give up on living ...... so carry on with my burden broken heart.....hahaha n berbekalkan ketabahan aku.... aku mampu hidup smbil gelak besar bersama rakan2 n family tersayang.... tp jujur gak aku agak terluka skit time tu..... yer la .... lamer gak tunggu result tp dier pilih org lain.... oh well..... hidup mesti diteruskan ( satu lagi ayat superb ApexD ) n skang aku kembali kat U aku n bezee ngan macam2 projek.... haiz2.... n kalau gadis tu terbaca bnda nie... aku nk wat 1 more proposal..... leh trima apexD as ur couple ... ( pergh x leh bla.... declair kat BLOGGER.... hahaha... x per la...aku nyer post .... aku nyer suke la..... ) tp ni pon klau dier bukak blospot aku la....n aku pon x mengharap sgt keajaipan berlaku......zzzzzz.... anyway goodluck apexD...

2 comments:

EkaWeird said...

hmmm.....
hmmmm.....
hmmmmm.....
hmmmmmm.....
r u really sure bout tis?

ApexD said...

yup.... really2..... up to u to decide....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...