tinggalkan Link di Kedai Kopi

Feeling Down and Despair

hmmm..... weird giler bg aku nk feeling down..... mmg pelik..... tang mana yang x btol aku pon x tau... mana x nyer..... kebelakangan nie.... mmg aku rase down giler..... fikir pon x btol...... makan pon x basah.... mandi pon x kenyang..... tido pon sakit belakang.... main game pon x lena...... cakap pon dah terbabas.... apa pasal tah.... zzz ..... nak kater musim down aku..... x der la plak.... sbb dah lpas baper minggu dah..... aku rase cam ada jer bnda yang x kena tp aku x leh nk btolkan..... nk kater meditation ngan relax .... mmg dah masuk bper jam dah aku wat.... leh kater smpai gak la 12 jam.... yer la dah bper hari practice...... nak kater study.... bukan pasal tu.... x rase cam aku x der mood pon......member..... pon bukan gak....lg aku ketuk member aku ada la..... duit.... lagi la bukan.....duit tu zap dah dpt...... relationship..... mmg out off league la..... x rase cam relationship ada kaitan..... ker sbb ayat2 mmber2 aku kot yang wat aku down skit.... contoh.....err..... ha!!!.... budak tu kuar ngan laki ker??? ..... x layak dier ngan ko.....zzzzz........budak itam cam ko konfem x der aweknyer....hahaha ......em.... tp x rase sgt... cume yang konfem x der awek sbb itam tu agak terasa la..... x sangka lak color aku pon leh kena bahan ..... well aku mmg itam so aku x malu nk cover2.... tp sedih gak aku.... apsal la dorg label budak itam truk sgt..... x per la .... yang aku tau kulit itam aku nie telah ajar aku bnyk erti kehidupan ....syukur2.... anyway.... walaupon aper yang mmber aku ckp nie time borak2 BUDAK TANJUNG tp x patut la ckap..... aku sendri pon trase cam kena panah petir..... nasib baik jer aku hidup lagi.... tp aku rase btol gak.... budak hitam mmg susah dapat awek sbb awek suke laki2 kacak jer....pandang ruper la katakan....zzzz..... sabar jer la.... hahaha........

4 comments:

EkaWeird said...

hmmm...hmm...hmm....
tau x lagu ni?
"you're beautiful no matter wht they said. the word can let u down..."
masing2 boleh ckp. tp diri kte yg tau siapa kita. cm lagu hillary duff - wake up
"people talking
talk about me
know my name seem they know everything
but they don't know anything about me"
sooo..conclusion dia, abaikan ape owg nk kate..mcm bende ika cuba nk wat skrg ni...

ApexD said...

yup2......tanks ika...
tp still.... ada kala bnda pedih nie mmg x best nk dgr.... anyway....still down without knowing the real reason....haizzz

EkaWeird said...

hmm...down lg ke? lme dah x update blog..

ApexD said...

secret..... T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...